یك استاد ارتباطات:
استادان مجرب در رشته روزنامه نگاری كم هستند
به گزارش كاراموند یك استاد ارتباطات اظهار داشت: متاسفانه در ایران به رشته روزنامه نگاری پرداخته نشده است، چونكه استادان مجرب در این رشته خیلی كم هستند.
زهرا منوچهرآبادی در گفتگو با ایسنا، اظهار نمود: علیرغم وجود خبرنگاران توانمند در حوزه های مختلف و هم تعداد قابل ملاحظه ای از فارغ التحصیلان رشته روزنامه نگاری، متاسفانه این قشر از جامعه جایگاه مطلوب و واقعی ندارند و باید مورد حمایت بیشتری قرار گیرند.
او اضافه كرد: با عنایت به این كه دانشگاه پیام نور مشهد پس از تهران بیشترین دانشجوی رشته علوم ارتباطات و روزنامه نگاری را دارد و وسعت جغرافیایی، اهمیت سیاسی و اقتصادی استان خراسان رضوی، و وجود دومین پایتخت معنوی جهان اسلام در شهر مشهد، استان را به یكی از خبرسازترین استان های كشور تبدیل نموده است. علیرغم این مسائل، انتظار می رود اشتغال و فعالیت حرفه ای فعالان این حوزه وضعیت بهتری داشته باشد، اما در واقعیت این گونه نیست.
این استاد علوم ارتباطات با بیان این كه «روزنامه نگاری یكی از رشته های مهم در دنیا است»، خاطرنشان كرد: در ایران استادانی كه علاوه بر داشتن سواد دانشگاهی به صورت حرفه ای در این رشته فعالیت كنند، خیلی كم هستند.
او بیان كرد: رشته روزنامه نگاری یك رشته كاملا عملی است كه در كنار مباحث تئوری، دانشجو باید در رسانه های خبری هم آموزش ببیند، اما متاسفانه به علت نبود استقبال سازمان های خبری، مطبوعات، خبرگزاری ها و حتی روابط عمومی ها از آموزش دانشجویان، فارغ التحصیلان این رشته سرخورده می شوند.
منوچهرآبادی اظهار نمود: روابط عمومی ها و رسانه های استانی باید از خبرنگاران دانش آموخته این رشته كمك بگیرند و به آنها آموزش های لازم را بدهند تا بتوانند بعنوان عاملان توسعه اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و... فعالیت كنند.
این استاد علوم ارتباطات درباره استقبال نكردن آقایان از این رشته دانشگاهی، بیان كرد: آقایان در این رشته آینده و چشم اندازی برای اشتغال خود نمی بینند. درآمد پایین، فراهم نبودن زمینه فعالیت حرفه ای امن، تعطیلی و نیمه فعال بودن مطبوعات و خبرگزاری ها، ورشكستگی خیلی از رسانه ها و سازمان های خبری خصوصی همچون علل استقبال محدود دانشجویان مرد از این رشته است.
منبع: كاراموند
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب