یوتیوب از نظر صداوسیما

یوتیوب از نظر صداوسیما به گزارش كاراموند معاون رئیس صداوسیما و رئیس سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی اظهار داشت: راه اندازی شبكه ملی اطلاعات كه در ۱۲ سال قبل توسط مقام معظم رهبری مطرح شد، می تواند به عنوان یك راهكار برای مقابله با نفوذ شبكه های مجازی به كار گرفته شود كه متأسفانه تابحال قدمی برای حركت در این مسیر برداشته نشده است.


به گزارش كاراموند به نقل از ایسنا، نخستین دوره تربیت مربی سواد فضای مجازی در استان قزوین شب گذشته در سالن شهید بابایی دانشگاه علوم پزشكی به آخر رسید.

لطف الله سیاهكلی مرادی رئیس سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی، در این دوره به تبیین جایگاه و اهمیت «شبكه های اجتماعی» در جهان امروز پرداخت و اظهار نمود: امروز رسانه ها سرمایه های اجتماعی چون «انتخابات، وحدت، اعتماد عمومی» را هدف قرار داده اند كه تمامیت اجتماعی كشورها را مورد هجمه قرار می دهد.

وی اضافه كرد: در حقیقت پس زمینه كار رسانه ها فرهنگ و كاركرد آن ها در فضای نوین رسانه ای كاركرد اجتماعی است.

سیاهكلی شبكه های اجتماعی را به گره های تارعنكبوت تشبیه و خاطرنشان كرد: هر كدام از ما در شبكه جهانی به مثابه یك سنسور هستیم كه صاحب این شبكه به مانند عنكبوتی هوشیار در حال رصد ما است.

این كارشناس، فضای مجازی را شفاف ترین، روشن ترین و دقیق ترین فضا در جهان امروز دانست و اظهار داشت: همه ما مجبور به حضور در این شبكه اجتماعی هستیم چون كه این فضا عرصه ای برای زندگی است و در صورت عدم حضور دچار خسارت خواهیم شد.

معاون رئیس صداوسیما با اشاره به اینكه امروز قدرت از عرصه سخت به عرصه نرم حركت كرده است، ادامه داد: جنس قدرت نرم با پوسته ای از جنس خدمت پوشانده شده است كه ابزار آن موبایل و حوزه تحت پوشش در تمامی عرصه های زندگی قرار دارد.

رئیس سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی ادامه داد: در آینده ای نزدیك اینترنت اشیاء بر جهان مسلط می گردد كه در آن میان انسان و اشیاء ارتباطی دوسویه بوجود آمده است.

سیاهكلی اینستاگرام را مخرب ترین اثرگذار بر روی سلامت روانی جوانان معرفی و خاطرنشان كرد: طبق یك پایش عمومی در كشور انگلستان شبكه اینستاگرام به عنوان كثیف ترین شبكه و یوتیوب بهترین شبكه معرفی شد حال آنكه در ایران شبكه یوتیوب فیلتر و اینستاگرام باز است.

این كارشناس مسوول افزود: از آنجائیكه دولت ها خواهان رسانه و تمامیت خواه هستند بنابراین در ایران از ترس اینكه صداوسیما با داشتن اینترنت به استقلال بیشتر برسد بنابراین از ورود در این حوزه خودداری می كنند.

رئیس سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی با تاكید بر اینكه دولت ها وظیفه عرضه خدمات به مردم را بر عهده دارند، بیان كرد: راهكار راه اندازی شبكه ملی اطلاعات كه در ۱۲ سال قبل توسط مقام معظم رهبری مطرح شد می تواند به عنوان یك راهكار برای مقابله با نفوذ اینترنت و شبكه های مجازی به كار گرفته شود كه متأسفانه تابحال قدمی برای حركت در این مسیر برداشته نشده است.
سیاهكلی در انتها تصریح كرد: باید برای فن آوری ها مقررات لازم تدوین شود اما تابحال مقرراتی در فضای مجازی تدوین و تصویب نشده است كه امیدواریم به زودی توسط مسئولان و قانون گذاران مقررات لازم در این خصوص تولید شود.
به گزارش كاراموند به نقل از ایسنا، در نخستین دوره تربیت مربی سواد فضای مجازی در قزوین بیش از ۲۵۰ شركت كردند و طی دو روز دوره های آموزشی كارگاه های خانواده و رسانه های نوین، تكنیك اقناعی و تفكر انتقادی و مبانی رژیم مصرف رسانه، شبكه های اجتماعی، سواد بازی های ویدئویی و كارگاه امنیت در فضای مجازی را گذراندند.


 

1396/07/28
23:37:46
5.0 / 5
5840
تگهای مطلب: طلا , شبكه های اجتماعی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۵
karamond.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كاراموند محفوظ است

كاراموند



برند کاراموند لاکچری