کمبود نیروی کار در بعضی شهرستان ها، نشانگر چرخش چرخ صنعت در استان مرکزی

کمبود نیروی کار در بعضی شهرستان ها، نشانگر چرخش چرخ صنعت در استان مرکزی به گزارش کاراموند، مرکزی معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مرکزی اظهار داشت: کمبود نیروی کار در بعضی از شهرستان ها، نشان از چرخش چرخ صنعت در استان مرکزی دارد.



حسن میرزاخانی اول بهمن ماه در دومین کنسرسیوم تخصصی مهارت آموزی و اشتغال دانشگاه فنی و حرفه ای کشور که در اراک برگزار گردید، بیان کرد: در شرایطی در استان حضور پیدا کردیم که بیشتر صنایع با چالش های جدی روبرو بودند و با کمبود تولید، اشتغال ناقص و مطالبات کارگری مواجه شدیم، اما با تدبیر تیم مدیریتی استان طی یک سال، روند کار، تولید و اشتغال در صنایع بزرگ استان تغییر نمود و صنایع پایین دستی نیز به تبعیت از رونق صنایع بزرگ، به رونق افتادند.

وی با اعلان اینکه صنایع بزرگ استان پاشنه آشیل اقتصاد استان محسوب می شوند، اظهار داشت: امروز در شرایطی هستیم که نه فقط با بحران کارگری و اشتغال روبرو نیستیم، بلکه در بعضی از شهرستان ها با کمبود نیروی کار روبرو می باشیم که حاصل به چرخش درآمدن چرخ تولید در استان است.

میرزاخانی اشاره کرد: کاهش خوبی در بحث نرخ بیکاری در استان حاصل شده است و کوشش برای بهبود فضای کسب وکار بواسطه یک کار جمعی صورت گرفت البته هنوز نرخ مشارکت اقتصادی مدنظر حاصل نشده است و بدنبال افزایش این نرخ در استان هستیم.

وی افزود: در سال قبل و هشت ماهه نخست امسال نرخ اشتغال هدفگذاری شده در استان محقق شده است و امیدواریم که این هدف تا انتهای سال بیشتر محقق شود و کاهش نرخ بیکاری را به شکل بیشتری به همراه داشته باشد.

وی با اعلان اینکه در ساوه و زرندیه نرخ بیکاری به صفر نزدیک شده است و این شهرستان ها قسمتی از نیروی کار خودرا از دیگر شهرستان ها تامین می کنند، اظهار داشت: خوشبختانه شاهد عقد تفاهم نامه بین صنایع استان و دانشگاه فنی و حرفه ای هستیم و امیدواریم که مفاد این تفاهم نامه همچون تربیت نیروی کار ماهر بصورت کامل و دقیق صورت گیرد.

به گزارش کاراموند به نقل از ایسنا، مهرداد احمدی رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان مرکزی نیز در این آیین بیان کرد: این کنسرسیوم در امتداد طرح توسعه اشتغال دانش آموختگان درحال اجراست.

وی هدف از برگزاری این کنسرسیوم را هم افزایی و تصمیم سازی مشترک بین دانشگاه و صنعت دانست تا مسیر هدایت شغلی هنرستانی ها و تکنسین ها و دانشجویان ایجاد شود.

احمدی با اعلان اینکه استان مرکزی جزو استانهای صنعتی کشور است، اظهار داشت: امروز در این مراسم میزبان مدیران صنایع بزرگ استان هستیم و تا امروز نیز طرح برای آنها ارائه شده است و استقبال خوبی را شاهدیم به گونه ای که ۶۵ شرکت و انجمن آمادگی خودرا برای حضور در کنسرسیوم اعلام نموده اند.

وی اشاره کرد: امروز تفاهم نامه ۲۷ شرکت و انجمن منعقد می شود و با توجه به این که بیش از ۳۰ هزار نیروی انسانی تکنسین و مهندس طی ۵ سال آینده در استان نیاز است، فعالیت این کنسرسیوم کمک می نماید که این نیاز رفع را رفع نماییم و در کنار آن به روزرسانی رشته های دانشگاهی را دنبال خواهیم کرد، بر طبق نیاز صنایع استان پیش خواهیم رفت و در صورت نیاز رشته جدید معرفی و بازتعریف می نماییم.

احمدی با اعلان اینکه هدف ما تشریک مساعی دانشگاه و صنعت است، اضافه کرد: امکانات صنایع گام خوبی برای تربیت مناسب دانشجویان است و امیدواریم رییس دانشگاه کمک نماید تا با به روزرسانی رشته ها و امکانات، نیروی ماهر تربیت شود و در کنار آن نیز صنایع حمایت های لازم را داشته باشند.





منبع:

1402/11/01
17:04:00
5.0 / 5
259
تگهای مطلب: بحران , تخصص , دانشگاه , شركت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۴
karamond.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كاراموند محفوظ است

كاراموند



برند کاراموند لاکچری