چرا مردم قدیم مومیایی می خوردند؟

چرا مردم قدیم مومیایی می خوردند؟ به گزارش کاراموند چرا مردم فکر می کردند آدمخواری برای سلامتی آنها مفید است؟ اسناد تاریخی از آن حکایت می کند که زمانی اروپایی ها شیفته خوردن و حتی بازی کردن با مومیایی های مصری بودند.


هشدار!
اگر روحیه حساس یا ناراحتی قلبی و عصبی دارید، بخش هایی از این گزارش برای شما می تواند نامناسب باشد

به گزارش کاراموند به نقل از لایو ساینس، در گذشته این باور وجود داشت که بقایای دفن شده انسان می تواند هر چیزی را از طاعون گرفته تا سردرد، درمان کند. بعدها، مردم دوران ویکتوریا، اجساد مومیایی را برای سرگرمی باز می کردند. روند موقع اجساد باندپیچی مومیایی ها از قرون وسطی تا قرن ۱۹ میلادی مورد توجه بود.
«مومیا»، محصولی که از اجساد مومیایی شده ایجاد می شود، ماده ای دارویی بود که برای قرن ها توسط فقیر و غنی مصرف می شد و در داروخانه ها موجود بود و از بقایای مومیایی هایی که از مقبره های مصری آورده شده بود، ساخته می شد.
تا قرن دوازدهم، داروسازان از مومیایی ها به خاطر خواص دارویی ماورایی شان استفاده می کردند و این روند تا ۵۰۰ سال بعد همچنان ادامه داشت و در زمانی که چیزی بعنوان آنتی بیوتیک وجود نداشت، پزشکان، جمجمه، استخوان و گوشت را برای درمان بیماری ها از سردرد و کاهش تورم گرفته تا درمان طاعون، تجویز می کردند.
«گای دو لا فونتین» یک پزشک سلطنتی بود که با دیدن مومیایی های جعلی ساخته شده از کشاورزان مُرده در اسکندریه در سال ۱۵۶۴، نسبت به فایده دارویی مومیای ها تردید کرد و متوجه شد که این قضیه می تواند عامل فریب مردم باشد؛ چونکه آنها همیشه مومیایی های باستانی واقعی را مصرف نمی کردند.
تقاضای مداوم برای گوشت مردگان مومیایی شده جهت استفاده در پزشکی وجود داشت و عرضه مومیایی های واقعی مصری، نمی توانست پاسخگوی این حجم از تقاضا باشد. با این وجود داروسازان و گیاه پزشکان تا قرن هجدهم میلادی داروهای مومیایی به مردم تجویز می کردند.
ظرف داروی مومیا که در موزه تاریخ هامبورگ نگهداری می شود

1401/03/25
08:51:52
5.0 / 5
445
تگهای مطلب: تاریخی , مد
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۲
karamond.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كاراموند محفوظ است

كاراموند



برند کاراموند لاکچری