رونمایی از كتاب های آیت حق و نوسازی آموزش عالی
به گزارش کاراموند مراسم رونمایی از کتاب های «آیت حق؛ تحلیل تشییع تاریخی شهید سلیمانی» و «نوسازی آموزش عالی از دیدگاه مقام معظم رهبری» برگزار می گردد.
به گزارش کاراموند به نقل از ایسنا، این مراسم روز دوشنبه (۸ دی ماه) از ساعت ۱۱ با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین رضا غلامی، فائز دین پرست و فرزاد جهان بین در مرکز پژوهش های علوم انسانی اسلامی صدرا به نشانی خیابان جمهوری اسلامی، خیابان شهید کشوردوست، کوچه نوشیروان، پلاک ۲۶ برگزار می شود.
در نوشته پشت جلد کتاب «آیت حق» نوشته تعدادی از نویسندگان آمده است: در کنار عظمت واقعه شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی، واقعه دیگری درحد خود شهادت او بزرگ و تکان دهنده به حساب می آید که مراسم خاکسپاری پیکر شهید سلیمانی در ایران بود. ده ها میلیون ایرانی با سلایق و گرایش های مختلف ماتم زده و عاشقانه به خیابان های اهواز، مشهد، تهران، قم و کرمان ریختند و واقعه ای را بعد از چهل و یک سال از پیروزی انقلاب اسلامی رقم زدند که نظیری برای آن نمی توان یافت. تشییع تاریخی حاج قاسم سلیمانی را در شرایطی باید تحلیل کرد که جریان ضدانقلاب در سالهای اخیر از هیچ اقدامی برای ضربه حیثیتی به انقلاب اسلامی و مأیوس سازی مردم از انقلاب کوتاهی نکرده و نقطه تمرکز این ضربات سپاه بوده است.
در نوشته پشت جلد کتاب «نوسازی آموزش عالی از دیدگاه مقام معظم رهبری» نوشته فائز دین پرست و امید سیاه پوش هم بخشی از بیانات مقام معظم رهبری آمده است: امروز خوشبختانه ما دانشمندان جوان مومن و تحصیل کرده های باایمان داریم که می توانند یک حرکت علمی فراگیر و به معنای واقعی کلمه، در عرصه علوم انسانی به وجود آورند؛ از این ها باید استفاده بشود. مواظب باشید گرفتار آن بت پرستی نشوید؛ آن کسی که در فلسفه، اقتصاد، علوم ارتباطات و سیاست همان حرفی که از دهن یک متفکر غربی درآمده، آنرا حجت می داند؛ حالا گاهی اوقات آن حرف هم در خود غرب نسخ شده! از این نمونه ها ما زیاد هم داریم.
یک مطلبی را چهل پنجاه سال پیش یک فیلسوف اجتماعی یا سیاسی در غرب گفته و بعد آمدند ده تا نقد بر آن نوشته اند؛ این آقا تازه به حرف آن پنجاه سال قبل دست یافته و بعنوان حرف نو، به داخل کشور می آورد و با به به و چه چه آنرا به خورد دانشجو و شاگرد و محیط خودش می دهد؛ از این قبیل هم داریم. چقدر بر مبنای همین نظرات اقتصادی غربی، بانک جهانی و مجامع پولی و مالی جهانی به ملت ها و دولت ها برنامه ها دادند و چقدر از سوی خود غربی ها ضد آن موارد نقض نوشته شده! باز هم کسانی را داریم که همان سفارش ها را می آیند عینا تکرار می کنند و عینا همان نسخه ها را می نویسند. این غلط است. تحقیق علمی به معنای فقط فراگیری و تقلید نیست: تحقیق، ضد تقلید است. این کار، کار شماست.(۸۴/۱۰/۲۹)
منبع: karamond.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب