شكست تاریخی هالیوود در گیشه سینمای چین
به گزارش كاراموند مجموع فروش سالانه سینمای چین در حالی به ركورد جدیدی رسید كه سهم محصولات هالیوودی در گیشه باز هم كاهش پیدا كرد.
به گزارش كاراموند به نقل از ورایتی، اطلاعات انتشار یافته از جانب مسؤلان چینی و سامانه های فروش آنلاین بلیت حاكی از آن دارد كه سینمای چین به ركورد فروش سالانه جدیدی دست یافته و هالیوود هم با عملكردی ناموفق در چین با شكستی تاریخی رو به رو شده است.
در بین ۱۰ فیلم پرفروش سینمای چین در سال ۲۰۱۹ تنها دو فیلم از محصولات هالیوودی هستند؛ «انتقام جویان: آخر بازی» كه در رتبه سوم قرار گرفته و «هابز و شاو» كه رتبه نهم را كسب كرده است.
در لیست ۱۰ فیلم پرفروش تاریخ سینمای چین هم تنها «انتقام جویان: آخر بازی» هالیوودی است و سایر فیلم ها محصولات داخلی سینمای چین هستند.
سینمای چین كه حالا بدون هالیوود هم به رشد خود ادامه می دهد در مجموع فروش سالانه خویش را در سال ۲۰۱۹ میلادی با ۵.۴ درصد رشد به ۹.۲ میلیارد دلار رسانده است.
انیمیشن چینی «نژا» و فیلم علمی تخیلی «زمین سرگردان» در كنار «انتقام جویان» سه فیلم پرفروش سینمای چین پارسال میلادی بودند و بعد از آن هم فیلم های «مردم من، كشور من» و «كاپیتان» قرار دارند.
چین تا آخر سال ۲۰۱۹ دارای ۶۹۷۸۷ سالن سینما بود كه در مقایسه با سال قبل آن بیشتر از ۹۷۰۰ افرایش یافته است و طی سال قبل بیشتر از ۱.۷ میلیارد قطعه بلیت در سینماهای این كشور فروخته شده است.
در سه سال قبل سهم فیلم های خارجی از سینمای چین رو به كاهش بوده است و فیلم داخلی هر سال عملكرد بهتری را در گیشه ثبت می كنند. در سال ۲۰۱۹ فیلم های چینی در مجموع ۶۴ درصد از فروش كل را به خود اختصاص دادند و این رقم در سال ۲۰۱۹ و ۲۰۱۸ به ترتیب ۶۲ درصد و ۵۳.۸ درصد بوده است.
در سال 2019 به غیر از چند استثناء چون «انتقام جویان: آخر بازی» و «منجمد ۲»، سایر دنباله های سری فیلم های هالیوودی عملكرد موفقی نسبت به قسمت های قبلی خود در سینمای چین نداشتند كه نشان از تمایل مخاطبان به تماشای محصولات جدید سینمایی دارد. همچون این دنباله های سینمایی می توان به «چگونه اژدهای خویش را تربیت كنید: دنیای پنهان»، «جومانجِ: مرحله بعدی»، «مردان ایكس: دارك فینیكس» و فیلم جدید «جنگ ستارگان: خیزش اسكای واكر» اشاره نمود.
در بین ۲۰ فیلم موفق سینمای چین در ۲۰۱۹ در مجموع فیلم های چینی در مقایسه با محصولات خارجی نمره های بالاتری از حیث داستان و همینطور استفاده از جلوه های ویژه بصری از جانب كاربران كسب كرده اند.
سینمای چین پارسال در مجموع ۱۰۳۷ فیلم سینمایی تولید كرد كه شامل ۸۵۰ فیلم داستانی، ۵۱ انیمیشن، ۷۴ فیلم علمی و آموزشی، ۴۷ اثر مستند و ۱۵ فیلم تخصصی می شود.
این در شرایطی است كه در سال ۲۰۱۸ سینمای چین ۱۰۸۲ فیلم بلند تولید كرده بود و این كاهش را می توان به قوانین و طرح های مالیاتی جدید مربوط دانست.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب