اراده سازمان تبلیغات اسلامی بر هم افزایی با كانون های فرهنگی و تشكیل جبهه واحد است
به گزارش کاراموند مدیرکل تشکل های دینی سازمان تبلیغات اسلامی: ظرفیت کانون های فرهنگی تبلیغی هنوز برای مسئولان شناخته نشده و اراده سازمان تبلیغات اسلامی بر معرفی و هم افزایی با کانون ها است.
به گزارش کاراموند به نقل از ایسنا، حجت الاسلام مجید باباخانی- مدیرکل تشکل های دینی سازمان تبلیغات اسلامی- در همایش هوای نو خطاب به تشکل های شاخص فرهنگی تبلیغی کشور اظهار نمود: بیش از ۱۰ سال از تأسیس مرکز توسعه کارهای دینی سازمان تبلیغات اسلامی می گذرد و هدف از تشکیل این مرکز شناسایی؛ دسته بندی، رتبه بندی و پشتیبانی از تشکل های شاخص فرهنگی کشور بود.
وی افزود: این مرکز در ادوار مختلف فراز و فرودهایی داشت و در دوره اخیر مسئولان تشکل های دینی سازمان تبلیغات اسلامی در خیلی از استانها حضور بهم رساندند تا تشکل های شاخص فرهنگی کشور را برمبنای ملاک هایی مانند ساختار تشکیلاتی نیروی انسانی، اجرای سیاست های بالادستی، توجه به نوجوانان و جوانان رتبه بندی کنند. همین طور قرار شد ذیل مرکز توسعه، مرکز نوآوری نیز به وجود آید تا حمایت های پراکنده را به سمت تحقق یک هدف پیش ببرد.
مدیرکل تشکل های دینی سازمان تبلیغات اسلامی اضافه کرد: مرکز توسعه به مرور تشکل های شاخص را در سراسر کشور شناسایی و طی جلساتی که با آنها برگزار کرد این مساله مشخص شد که این تشکل ها باتوجه به ظرفیت هایی که دارند در عرصه تصویرسازی کشور نقش جدی تری ایفا کنند.
باباخانی بیان کرد: مجموعه های فرهنگی تبلیغی رسالت های مختلفی را دنبال می کنند و در مرحله اول باید نیازهای مخاطبین را مدنظر قرار دهند چونکه این مجموعه ها کارساز بوده و دارای نظام تشکیلاتی هستند و چشم انداز دارند و امور متنوعی را تحت پوشش قرار داده و با رسانه و هنر نیز آشنا هستند پس می توانند بر جامعه مخاطب تأثیر گذار باشند. البته در این میان تعدادی از مجموعه های فرهنگی، قدرت بیشتری دارند و در شمار بهترین های کشور هستند.
وی هم افزایی میان مجموعه های فرهنگی کشور را از دیگر اهداف برگزاری این جلسه برشمرد و اذعان داشت: مجموعه های فرهنگی که در سراسر کشور فعالیت دارند ظرفیتی عظیم محسوب می شوند، این مجموعه ها بواسطه ماهیت و روحیاتشان شناخته می شوند و می توانند کارهای بزرگی را انجام دهند، اما باید اظهار داشت که مسئولان هنوز با ظرفیت های این مجموعه ها آشنا نیستند.
وی افزود: مجموعه های فرهنگی توانایی های عظیمی دارند و می توانند نه فقط در اجرای سیاست بلکه در سیاست گذاری ها نیز مؤثر باشند پس برای شناساندن ظرفیت این مجموعه ها نیاز به یک همدلی و حرکت رسانه ای و ارتباطی است تا مجموعه های فرهنگی به طیف گسترده ای از مخاطبین، پیام خودرا انتقال دهند.
باباخانی تاکید کرد: نخستین گام برای مجموعه های فرهنگی شناخت نقاط ضعف و قوت است و همین طور در رونمایی رسانه ای از مجموعه های فرهنگی ظهور و بروز این مجموعه ها بسیار حائز اهمیت می باشد.
مدیرکل تشکل های دینی سازمان تبلیغات اسلامی مجموعه های فرهنگی و تبلیغی را در زیست بوم فرهنگی مؤثر دانست و اشاره کرد: این مجموعه ها هنوز شناخته نشده اند و عزم و اراده سازمان تبلیغات اسلامی بر این است که توانایی های این مجموعه ها را معرفی نماید تا جامعه بیشتر از ظرفیت آنها بهره مند شود و یک جبهه واحد را برای مقابله با تهاجم فرهنگی تشکیل دهد.
همایش هوای نو با حضور ۷۰ نفر از کنشگران و فعالان عرصه فرهنگی و اجتماعی و جهادی که به نمایندگی از خانواده بزرگ تشکل های فرهنگی در این همایش حضور دارند در سالن همایش های صدا و سیما در حال برگزاری است.
حجت الاسلام والمسلمین رئیسی رئیس قوه قضائیه، محمد باقر قالیباف رئیس مجلس، عبدالعلی علی عسکری رئیس سازمان صدا و سیما، حجت الاسلام خاموشی رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه، پرویز فتاح رئیس بنیاد مستضعفان، محمد مخبر رئیس ستاد اجرائی فرمان حضرت امام، سردار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران، حجت الاسلام والمسلمین قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، و تنی چند از اندیشمندان و صاحب نظران عرصه فرهنگ از میهمانان و سخنرانان این مراسم هستند.
رسیدن به توافق گفتمانی درباب چالش های مهم در عرصه فرهنگی و اجتماعی، ارائه گزارش و تحلیل از دستاوردهای مختلف و متنوع تشکل های مردم نهاد شاخص و همین طور رسیدن به ساز و کار و پروسه مناسب برای همکاری میان این تشکل ها و نهادهای حاکمیتی از اهداف این همایش خواهد بود.
این همایش امروز در سالن همایش های صدا و سیما، با دبیری حجت الاسلام سید محمد صادقی آرمان شروع شد.
منبع: karamond.ir
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان کاراموند در مورد این مطلب