تهیه كننده صدای منو می شنوید در گزارش كاراموند:

فیلم ما در مسابقه پول پرستی در سینما سوخت، فروشی كمتر از ۵ میلیون!

فیلم ما در مسابقه پول پرستی در سینما سوخت، فروشی كمتر از ۵ میلیون! به گزارش كاراموند حسن عباسی تهیه كننده فیلم سینمایی صدای منو می شنوید؟ به كارگردانی صادق پروین آشتیانی كه با آخر اكران، عنوان كم فروش ترین فیلم سال را از آن خود كرد، از شرایط اكران این فیلم انتقاد نمود.



حسن عباسی تهیه كننده فیلم سینمایی «صدای منو می شنوید؟» به كارگردانی صادق پروین آشتیانی كه مدتی است، به معرض نمایش گذاشته شده است، در گفتگو با خبرنگار مهر درباره وضعیت فروش این فیلم اظهار داشت: من از فروش این فیلم راضی نیستم اما باید ریشه های هر پدیده ای را جستجو كرد ازاین رو باید دید چرا فیلم ما با شكست كامل در گیشه روبرو شده است؟ البته من انتظار فروش میلیاردی را نداشتم اما فكر هم نمی كردم فروش «صدای منو می شنوید؟» در این حد ضعیف و زیر ۵ میلیون تومان باشد.
وی افزود: فیلم من در سال ۹۵ ساخته و در سال ۹۶ كارهای فنی آن به اتمام رسید به صورتی كه از سال ۹۶ به دنبال اكران «صدای منو می شنوید؟» بودم اما فضای اكران برای این فیلم ایجاد نشد. اوایل شهریورماه به شورایعالی اكران نامه نوشتم و روز سوم شهریور ماه به من گفتند باید از جانب بنیاد سینمایی فارابی كارهای اكران «صدای منو می شنوید؟» را پیگری كنی چون سینما فرهنگ متعلق به این بنیاد است و در ساخت آن مشاركت سی درصدی داشته است.
دهه اول محرم كسی سینما می رود؟
وی اضافه كرد: من به آنها گفتم با عنایت به جایگاهی كه دارید این وظیفه شماست كه برای فیلم ها فضا ایجاد كنید چون ۲ سال است كه این فیلم ساخته شده است. پس از تشكیل جلسه شورا در روز یكشنبه به من گفتند فیلم شما قابلیت اكران در روز چهارشنبه را دارد و ما به شما ۲ هفته اكران می دهیم. در همان زمان ما در آستانه ورود به ماه محرم بودیم. با این وجود فیلم در روز چهارشنبه در حالی اكران شد كه اصلا مواد تبلیغی مثل تیزرهای آن آماده نبود و ما پس از مدتی این اقلام را تهیه كردیم. «صدای منو می شنوید؟» در دهه اول اكران شد كه من نمی دانم اصلا در این دهه كسی به سینما می رود یا نه؟
عباسی عنوان كرد: باید به این موارد تعطیلی چند روزه سینماها را هم اضافه كرد این در شرایطی است كه در نظر داشتند در روز چهارشنبه ۲۷ شهریورماه فیلم را از اكران بردارند. ضمن اینكه من می دانم گاهی سینماداران این فیلم را اكران نمی كنند و می گویند مخاطبان «صدای منو می شنوید؟» به حد نصاب نرسیده ازاین رو ما نمی توانیم این فیلم را به نمایش بگذاریم. وقتی این عوامل دست به دست هم می دهند طبیعتا این شرایط برای فیلم ایجاد می شود.
مجبور شدم اكران در این شرایط را بپذیرم
این تهیه كننده اظهار نمود: من ۲ سال كوشیده بودم اما به فیلم من فرصت اكران نداده بودند بنابراین مجبور شدم اكران در چنین بازه زمانی را بپذیرم چون اگر نمی پذیرفتم معلوم نبود فیلم چه سرنوشتی پیدا می كند از جانب دیگر یك نوع خوش خیالی گریبان من را گرفته بود و فكر می كردم می توانم از نهادها و سازمان هایی كه وظیفه شان ایجاب می كند از چنین فیلم هایی حمایت كنند، كمك بگیرم اما در كمال تاسف و تعجب هیچ كدام از این سازمان ها هیچ قدمی برای «صدای منو می شنوید؟» برنداشتند برای مثال مسؤلان بنیاد روایت به من گفتند این فیلم در قالب حمایت های ما نیست، مسؤلان بنیاد حفظ آثار و ارزش های دفاع مقدس به ما گفتند ما وظیفه ای در این زمینه نداریم، مسؤلان انجمن انقلاب و سینمای دفاع مقدس هم گفتند سیاست های جدید ما هنوز اجرایی نشده است. ارتباطاتی هم با مجموعه معاونت فرهنگی بسیج برقرار كردیم كه آنها هنوز جوابی به ما نداده اند. نهادهایی كه درباره پشتیبانی از آثار دفاع مقدسی شعار می دهند هیچ قدمی برای این فیلم برنداشتند و گویا پشت عنوان هایشان پنهان می شوند و تنها بودجه می گیرند. من اصلا ادعا نمی كنم كه فیلم شاهكاری ساخته ام اما «صدای منو می شنوید؟» یك فیلم بسیار شریف و در جهت تكریم خانواده شهداست. در این فیلم می بینیم كه صدای ایثار و فرهنگی در جامعه ما گم شده كه این صدا در وجود بچه های رزمنده بوده است. من هیچ شعاری نمی دهم، زیر علم هیچ كسی سینه نمی زنم اما به آن بچه ها احساس دین می كنم و به نظرم همه مشكلاتی كه گریبان گیر جامعه شده به این علت بوده كه صدای آن بچه ها در مسابقه پول پرستی و طمع یك عده گم شده است؛ من حرف های احساسی نمی زنم بلكه به این باور رسیده و فیلم را بر اساس همین باور ساخته ام.
عباسی بیان كرد: به نظرم عوامل و سلایقی به صورت مستقیم و غیر مستقیم به اعضای شورای صنفی نمایش وارد و سبب می شود آنها نتوانند با عدالت رفتار كنند البته من آنها را متهم نمی كنم اما حاصل تصمیمات آنها خیلی مناسب نمی باشد.
وی عنوان كرد: از بنیاد سینمایی فارابی و شخص آقای پیماندار خزانه دار وقت و همكارانشان كه رفتار بسیار منطقی، مسئولانه و درست داشتند، تشكر می كنم. پس از اینكه فیلم ساخته شد و من به تنگنا خوردم به سراغ مسؤلان این بنیاد رفتم و ما را كمك كردند و این مورد برای من قابل ستایش است ضمن اینكه برخوردهای بسیار خوبی با ما داشتند.
این تهیه كننده در انتها توضیح داد: نهادهایی كه از آنها نام بردم به نظرم باید تكلیف خویش را مشخص كنند و بگویند وظیفه حمایتی دارند یا نه. اگر ظایفی دارند به آن عمل كنند و اگر ندارند بگویند كه چرا این جایگاه ها را اشغال كرده اند و عنوان كنند كه به سراغشان نرویم.

1398/06/29
13:39:04
5.0 / 5
4156
تگهای مطلب: برند , تهیه كننده , سینما , فرهنگ
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۳
karamond.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كاراموند محفوظ است

كاراموند



برند کاراموند لاکچری