نمایش های شنیدنی با كاراموند-كابوس یك پرستار-۴؛

پلیس در جستجوی نویسنده گمشده جهنمی که هیچ راه خروجی از آن نیست!

پلیس در جستجوی نویسنده گمشده جهنمی که هیچ راه خروجی از آن نیست! کاراموند: نمایش رادیویی کابوس یک پرستار به کارگردانی نازنین مهیمنی در ۶ قسمت تولید و پخش شده است.


دریافت 36 MB به گزارش کاراموند به نقل از مهر، استیون کینگ نویسنده آمریکایی است که او را بعنوان «پادشاه وحشت» ملقب کرده اند. کینگ رمان ها و داستان های کوتاه بسیاری خصوصاً در ژانرهای وحشت، جنایی و علمی تخیلی نوشته است. تعدادی از آثار او مانند «آن»، «پیاده روی طولانی»، «کری»، «میزری» و «درخشش» ستایش منتقدان را به خود جلب و فروش خیلی بالایی را تجربه کرده اند. از رمان های کینگ اقتباس های مختلفی نیز انجام شده است و معروف ترین آنها «رستگاری در شاوشنک» به کارگردانی فرانک دارابونت، «درخشش» به کارگردانی استنلی کوبریک و «در کنارم بایست» به کارگردانی راب راینر است.
همچنین رمان «میزری» یک دفعه در سال ۱۹۹۰ به کارگردانی راب راینر و بازی هنرپیشگانی چون کتی بیتس و جیمز گان ساخته شد و توانست جایزه بهترین بازیگر زن اسکار را از آن خود کند. در سال ۲۰۱۵ نیز یک اقتباس تئاتری از این رمان با بازی لوری متکالف و بروس ویلیس روی صحنه رفت.
در ایران نیز بر طبق این رمان استیون کینگ یک نمایش رادیویی با عنوان «کابوس یک پرستار» در ۶ قسمت تولید و پخش شده است. ایوب آقاخانی تنظیم آن برای رادیو را بر عهده داشته است و نازنین مهیمنی آنرا کارگردانی کرده است. اشرف السادات اشرف نژاد نیز تهیه کننده این اثر است.
در این نمایش رادیویی محسن بهرامی، مونا صفی، محمد پورحسن، محمد مجدزاده، حسن پورگل محمدی و نازنین مهیمنی به ایفای نقش پرداخته اند.
میرطاهر مظلومی گوینده، نرگس موسی پور افکتور و مجید آینه صدابردار این نمایش شنیدنی هستند.
پلیس در جستجوی پل شلدون به هتل محل اقامت او می رود. آنها در تلاشند تا او را بیابند.
پل یک دفعه دیگر در نبود آنی از اتاق خارج می شود اما نمی تواند قفل در را باز کند. پل به روزنامه هایی دست پیدا می کند و متوجه می شود که آنی در کودکی خانه اش را آتش زده و پیش تر نیز یکی از هم کلاسی هایش را بدون دلیل خاصی کشته است.
آنی همین طور یک دفعه ازدواج کرده بوده و بعد طلاق گرفته است. وی در بیمارستان چندین نوزاد را کشته است و با این وجود پلیس را گول زده و تبرئه شده است.
پل در فرار شکست می خورد و حالا باور دارد که اینجا جهنم است و هیچکس نمی تواند از جهنم فرار کند.
پل وسوسه می شود تا مبادرت به کشتن آنی بکند و قرص ها را در غذای او بریزد اما تردید می کند. آنی به پل با آمپول تزریقی انجام می دهد و به پل خبر می دهد که ماشینش دیگر در آن اطراف نیست و حالا پلیس نمی تواند به آسانی او را پیدا کند.
آنی با تکنیکی از پیش فکرشده متوجه شده است که پل از اتاقش بیرون می رود و حالا بایگانی روزنامه اش را دیده است.
آیا آنی که حالا همه چیز را می داند پل را برای کارهایش مجازات می کند؟ آیا کاری از پلیس بر می آید؟ چه کسی راه خروج از جهنم را می داند؟
باهم چهارمین قسمت از نمایش رادیویی «کابوس یک پرستار» با مدت زمان ۲۶ دقیقه و ۴۶ ثانیه را می شنویم.


منبع:

1405/05/13
12:17:02
5.0 / 5
5
تگهای مطلب: اسكار , ایران , بازیگر , تهیه كننده
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان کاراموند در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۴
karamond.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كاراموند محفوظ است

كاراموند



برند کاراموند لاکچری

با کاراموند، خاص باشید ، تجمل را تجربه کنید. کاراموند: برای خاص پسندان