کمپین بزم عشق راغب برای آزادسازی زندانیان شعور حسینی را ترویج نماییم
به گزارش کاراموند، یکی از خوانندگان شناخته شده موسیقی پاپ همزمان با آغاز ایام عزاداری دهه اول محرم از طریق اندازی یک کمپین برای آزادی زندانیان جرائم غیرعمد اطلاع داد.
به گزارش کاراموند به نقل از مهر، مصطفی راغب از خوانندگان شناخته شده موسیقی پاپ که در روزهای جنگ تحمیلی رمضان به عنوان یکی از خوانندگان کنش گر کارهای مستمری را انجام داد، با انتشار یک ویدئو از راه اندازی کمپین «بزم عشق» با هدف آزادی زندانیان جرائم غیرعمد آگاهی داد.
وی در این فیلم اظهار داشت: امسال هم مقرر است بعضی از جرائم غیرعمد مالی بتوانند به واسط حمایت های شما مردم شریف آزاد شوند. مسیری که طی سالهای گذشته هم انجام شد و ما تصمیم گرفتیم تا محرم امسال در کنار «شور حسینی»، «شعور حسینی» را ترویج نماییم.
راغب توضیح داد: از این که در طول این یکی دوسال پای کار بودید و همراهی کردید قدردانم و امیدوار هستم با مدد گرفتن از حضرت علی (ع) بتوانیم ادامه دهنده مسیری باشیم که با عنوان کمپین «بزم عشق» شروع شده است.
این خواننده موسیقی پاپ همچون هنرمندانی است که طی سالهای گذشته بواسطه کارهای مختلفی که در حوزه موسیقی داشت در روزهای گرامی سوگواری شهادت حضرت امام حسین (ع) به عنوان نوحه خوان حسینه های معروف شهر یزد فعالیت می کرد. این در شرایطی است که برگزاری چندین کنسرت مناسبتی همچون ویژه برنامه «چهارپایه عشق» نیز همچون دستیافته های راغب در عرصه موسیقی آئینی فارغ از کارهای وی در دیگر عرصه های موسیقی به حساب می آید.
منبع: كاراموند
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان کاراموند در مورد این مطلب