در دیدار معاون امور هنری وزیر ارشاد از هنرستان موسیقی دختران چه گذشت؟

در دیدار معاون امور هنری وزیر ارشاد از هنرستان موسیقی دختران چه گذشت؟ کاراموند: معاون امور هنری وزیر ارشاد همزمان با فرا رسیدن سالروز ولادت حضرت معصومه (س) و روز دختر در هنرستان موسیقی دختران تهران حضور و با هنرجویان، مدرسان و مدیریت این مجموعه ملاقات و گفتگو کرد.



به گزارش کاراموند به نقل از روابط عمومی معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، نادره رضایی معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، بابک رضایی مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدحسین اسماعیلی مدیردفتر برنامه ریزی و آموزش های هنری، حجت الاسلام حسین ملکی مشاور وزیر و مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران، مهدیه حسنی معاون هنری سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران، مصطفی نصیری نماینده مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران در امور هنرستان ها، وحید آگاه مشاور حقوقی معاونت امور هنری وزارت فرهنگ، همزمان با فرا رسیدن سالروز ولادت حضرت معصومه (س) و «روز دختر» در هنرستان موسیقی دختران تهران حضور و با هنرجویان، مدرسان و مدیریت این مجموعه ملاقات و گفتگو کردند.
معاون امور هنری وزیر فرهنگ در این جلسه ضمن تقدیر از کوشش های انجام گرفته در عرصه های مختلف آموزشی و پژوهشی هنرستان های موسیقی دختران و پسران کشور اظهار داشت: یکی از مهم ترین رویکردها و اولویت هایی که می تواند برای بنده و همکارانم مورد توجه باشد، بحث حضور هنرجویان و هنرمندان عرصه های مختلف خصوصاً موسیقی در مجامع و رویدادهای بین المللی است. مسیری که بی شک رویکرد موثری در عرصه توسعه دیپلماسی فرهنگی خصوصاً برای زنان و دخترانی است که در چنین مجموعه هایی پرورش پیدا می کنند و می توانند بهترین و ارزشمندترین نمایندگان فرهنگ و هنر کشور عزیزمان باشند. بدین سبب امیدوار هستم در دوره ی جدید مدیریت دفتر موسیقی وزارت فرهنگ به همت آقای رضایی و عزیزان در مدیریت هنرستان ها شاهد بهترین اتفاقات دراین خصوص باشیم تا به همت هنرجویان، کنسرت ها و اجراهای مختلفی در رویدادهای داخلی همچون جشنواره موسیقی فجر و کارهای مشابه اجرا شود. ما باید تلاش داشته باشیم تا از ظرفیت خوب هنرستانی ها در کارهای مختلف بهره گرفته شود تا این عزیزان فرصت بیشتری برای تجربه در صحنه داشته و اعتماد به نفس لازم دراین خصوص را دریافت نمایند.
وی با تبریک فرا رسیدن سالروز ولادت حضرت معصومه (س) و روز دختران اضافه کرد: بی شک آینده ایران عزیز متعلق به شما هنرجویان است که می توانید بهترین ها را رقم بزنید. بدین سبب بنده و همکارانم در عرصه معاونت امور هنری تمام تلاشمان را انجام می دهیم که با دعوت از استادان و هنرمندانی که می توانند شما را در عرصه های آموزشی و پژوهشی یاری رسانند در راستای پیشرفت آن چه در موسیقی فعالیت می کنید گام هایی برداریم. مسیری که بی شک باید به توسعه کارهای زنان هنرمند در حوزه موسیقی منجر شود.
معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اشاره کرد: به اعتقاد من تا امروز می توانستیم بهتر از این ها از ظرفیت حضور هنرجویان دختر و پسر هنرستان ها در اجراهای موسیقایی استفاده نمائیم. مسیری که باید آنرا گسترش داد و در راستای تقویت آن کوشید. شما هنرمندانی هستید که جسارت، آگاهی و توانمندی تان در کنار تجربه استادان و مدیران مجموعه های آموزشی که در آن حضور دارید می تواند بهترین ها را رقم بزند. گو اینکه برگزاری مراسم افتتاحیه دوره گذشته جشنواره بین المللی موسیقی فجر در هنرستان موسیقی پسران و حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در کنسرت ویژه هنرستان موسیقی دختران طی زمان برگزاری جشنواره موسیقی فجر که تا حالا کمتر شاهد آن بودیم، نشان از اهمیت هنرستان ها در وزارت فرهنگ دارد. توسعه کارها در راستای تقویت و ترمیم مراکز و منابع نگهداری اسناد تاریخی هنرستان ها، کوشش برای توسعه همکاریهای مشترک بین هنرستان ها و ناشران حوزه موسیقی برای تقویب بار علمی کتابخانه این مجموعه ها از دیگر نکاتی است که باید به آنها توجه بیشتری کرد.
بابک رضایی مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ هم در جریان دیدار دو ساعته معاون امور هنری از هنرستان موسیقی دختران تهران اظهار داشت: بسیار خوشحالم که طی روزهای اول حضورم در دفتر موسیقی وزارت فرهنگ فرصتی مهیا شد تا بتوانم در جمع شما هنرجویان گرامی هنرستان موسیقی حضور پیدا کنم. فضایی که به اعتقاد من یک ظرفیت مغفول مانده موسیقی است و می تواند دربرگیرنده ارزشمندی های باشد که بی شک نتایج روشن آنرا می توان در توسعه فعالیت بانوان هنرمند در حوزه موسیقی پیدا کرد. مسیری که تا حالا با همراهی استادان ارجمند حوزه موسیقی هم نتایج و دستاوردهای خوبی را به دنبال داشته است.

وی با اشاره به صحبت های معاون امور هنری بر اساس توسعه کارهای موسیقی در عرصه های بین المللی اشاره کرد: یکی از اهدافی که بدنبال اجرائی شدن آن هستم، راه اندازی معاونت امور بین المللی دفتر موسیقی در این دوره است. شرایطی که در صورت تحقق و فعال شدن می تواند گام بلندی برای توجه بیشتر به هنرمندان گروه سنی باشد که در هنرستان ها و مراکز آموزشی سراسر کشور می توانند بهترین و شایسته ترین نماینده ها در مجامع بین المللی باشند. طبیعتا در این شرایط یاری مدیران و استادان همین مراکز بهترین و موثرترین مشاوره ای باشد که می توانیم روی آن حساب باز نماییم.
مدیر کل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ اضافه کرد: یکی دیگر از برنامه هایی که حتما قول پیگیری آنرا می دهم، افزایش تعداد اجراهای زنده هنرجویان هنرستان ها در سالن های حرفه ای باتوجه به ظرفیت و توانمندی آنها است. ضمن این که توجه به تقویت ‌بایگانی و عناصر پژوهشی با هدف ارتقا سطح آموزشی هنرجویان با بهره گیری از حمایت های دفتر موسیقی و توجه به رویکرد های تحول گرایانه و تغییراتی که در موسیقی ایرانی شاهد آن هستیم از دیگر اولویت هایی است که در عرصه های مربوط به آموزش و پژوهش روی آن تمرکز خواهم کرد.
مصطفی نصیری نماینده مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران در امور هنرستان ها هم در این جلسه اظهار داشت: قاطعانه می گویم که هنرجویان هنرستان های موسیقی دختران و پسران استان تهران هیچ کمبودی به لحاظ توانمندی در مقایسه با هنرمندان گروه سنی کشورهای صاحب موسیقی ندارند. آنها بواسطه حمایت های ویژه ای که از طرف مدیران و استادان دارند تا حالا در رویدادها و مجامع مختلف به توفیق های زیادی دست پیدا کرده اند.
وی اضافه کرد: یکی از مهم ترین مطالباتی که تصور می کنم می تواند در ماه های پیش رو مورد توجه معاونت امور هنری، دفتر موسیقی و سایر مجموعه ها قرار گیرد بحث هزینه های دریافتی سالن های مجهز به برگزاری کنسرتهای موسیقی هنرجویان است که تامین آن برای این مراکز آموزشی خیلی مشکل و دشوار است. بدین جهت امیدوار هستم با مساعدت ها و همراهی هایی که از این پس صورت می گیرد شرایطی فراهم گردد که دریافت هزینه های مربوط به اجاره بهای سالن ها حداقل برای کنسرتهای مربوط به هنرجویان هنرستان ها در قالب دیگری تعریف شود تا مدیریت هنرستان ها با این چالش جدی مواجه نباشند.
پریسا زهتابیان مدیر هنرستان موسیقی دختران هم در جریان این دیدار گزارش مشروحی را از کارهای انجام گرفته در مجموعه آموزشی تحت مدیریت خود ارائه داد.
محمدحسین اسماعیلی مدیردفتر برنامه ریزی و آموزش های معاونت امورهنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هم در این جلسه ضمن ارائه توضیحاتی از کارهای انجام شده مجموعه تحت پوشش خود در هنرستان ها از تلاش مدیریت این مجموعه های آموزشی در توسعه کیفی و کمی کارهای آموزشی و اجرائی تقدیر کرد و از تلاش این مراکز آموزشی برای تشکیل یک ارکستر مشترک به عنوان یک دغدغه اصلی نام برد.
در بخش پایانی این دیدار هم مینا افتاده (موسیقیدان و نوازنده سنتور)، کریم قربانی (نوازنده ویولنسل و مدرس موسیقی)، محمدرضا فیاض (آهنگساز، مدرس و منتقد موسیقی)، احسان ذبیحی فر (نوازنده و مدرس موسیقی)، کارن کیهانی (آهنگساز، پژوهشگر و مدرس موسیقی) و فریده رضایی (پژوهشگر و مدرس موسیقی) به نمایندگی از مدرسان هنرستان موسیقی دختران تهران به ارائه نقطه نظرات و پیشنهادات خود برای پیشرفت کارهای کیفی هنرستان پرداختند.
تلاش برای پیشرفت بازدهی کارهای آموزشی انجام گرفته در هنرستان موسیقی دختران، بازبینی جدی در عرصه اختصاص سهمیه بلیت کنسرتهای موسیقی برای دانشجویان و هنرجویان هنرستان های موسیقی، کوشش برای افزایش اجراهای حرفه ای هنرجویان هنرستان ها و مراکز آموزشی، تجهیز کتابخانه و مراکز اسناد هنرستان ها، تعمیر و نوسازی سازهای فرسوده و فعال سازی «دوره عالی» هنرستان موسیقی همچون مباحثی بود که در این جلسه توسط استادان هنرستان موسیقی دختران عنوان شد.


منبع:

1404/02/10
09:49:42
5.0 / 5
16
تگهای مطلب: آموزش , آهنگساز , اهدا , ایران
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان کاراموند در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۱
karamond.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كاراموند محفوظ است

كاراموند



برند کاراموند لاکچری

با کاراموند، خاص باشید ، تجمل را تجربه کنید. کاراموند: برای خاص پسندان