مدیركل تبلیغات اسلامی گیلان:

من کنت مولاه محبت همراه با پذیرش رهبری علی(ع) است

من کنت مولاه محبت همراه با پذیرش رهبری علی(ع) است به گزارش کاراموند، از گیلان مدیرکل تبلیغات اسلامی گیلان، «مَنْ کُنْتُ مَوْلَاهُ فَهَذَا عَلِیٌّ مَوْلَاهُ» را محبت همراه با پذیرش رهبری دانست؛ نه فقط دوستی و اظهار داشت: غدیر یک حرکت رسانه ای بود و سه روز طول کشید تا همه با علی ابن ابی طالب بیعت کنند بنابراین بازخوانی روایت غدیر لازم است.


حجت الاسلام والمسلمین سعید مهدوی در گفت وگو با ایسنا، روز غدیر را روز انتقال حکومت نبوت به حکومت امامت دانست و اظهار نمود: در این روز حضرت حق علاوه بر این که اکمال دین و اتمام نعمت را اعلام فرمود، نبوت را به امامت منتقل کرد.
وی با اشاره به اینکه مأموریت نبوت عموما خبردار کردن انسان نسبت به حقیقت عالم هستی و ایمان به رب العالمین و درک دنیای اخروی است، اضافه کرد: پیامبران آمدند تا به انسانی که در ظلمت ماده قرار دارد خبر دهند که مقرر است کمال پیدا کند و به مقام خلیفه الله برسد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی گیلان هر انسانی را خلیفه خدا و محل ظهور و بروز صفات الهی دانست و خاطرنشان کرد: در ظلمت ماده حتما باید یک نفر انسان را از حقیقت جان او و عالم هستی خبردار کند.
حجت الاسلام مهدوی ضمن اشاره به تلاش ۲۳ ساله پیامبر اسلام(ص) برای تبیین رسالتش، اظهار داشت: باآنکه بعثت رسول الله(ص) در شبه جزیره عربستان بود، اما پیام ایشان پیام الهی برای همه انسان ها بود.
وی رسالت همه انبیا و خاتم انبیا را در آشنایی بشر با حقیقت کمال دانست و افزود: اگر هر انسانی در هر زمان و هر مکان به رسالت نبوی توجه کند می بیند که پیامبران مقام خلیفه اللهی انسان را یادآور می شوند و این که مقرر است بر مبنای اختیار و انتخاب رشد و کمال پیدا کند و اشرف مخلوقات شود؛ ملائک علم کامل هستند، اما اهل اختیار و انتخاب نیستند و این قدرت را ندارند که با محدودیت های عالم ماده به مقام خلیفه اللهی برسند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی گیلان با اشاره به اینکه در روز غدیر شاهد رشد و کمال بشر هستیم؛ تا جایی که می تواند اکمال دین را درک کند، اظهار داشت: انسان به واسطه اکمال دین، به اتمام نعمت رسیده است، یعنی این توانمندی را پیدا کرده که از سرمایه های درونی و بیرونی خود بهره وری کند.
وی غدیر را تبدیل حکومت الهی از نظام خبری به نظام عملیاتی دانست و افزود: نظام امامت، نظام عملیاتی کردن اخبار حقیقی عالم هستی است که توسط نبی اتفاق افتاده است و بنابراین اگر بنا بود که پیامبر(ص) بعد از حج الوداع زنده بماند، در روز غدیر امامت خود را اعلام می کرد، چونکه قصه رسالت به کمال رسیده بود و جریان امامت شروع شده بود.
حجت الاسلام مهدوی با اشاره به اینکه بشر به واسطه مواجهه با شیطان در طول تاریخ زندگی و بهره مندی از انبیاء اولوالعزم و رسولانشان می تواند قوه اختیارش را عملیاتی کند، اضافه کرد: غدیر یعنی بشر پس از دریافت اخبار انبیا استعداد عملیاتی کردن این اخبار برای رسیدن به مقام خلیفه الله را دارد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی گیلان کار ابلیس را پیشگیری از دستیابی انسان به مقام خلیفه اللهی دانست و خاطرنشان کرد: ابلیس در روز غدیر به این نتیجه رسید که بشر می تواند با الگوگیری از انسان کامل، یعنی ائمه معصومین(ع) به مقام خلیفه الله دست پیدا کند.
وی با اشاره به اینکه نباید غدیر را تنها یک منسک مذهبی برای گروه خاص بدانیم، تصریح کرد: حقیقت و باطن غدیر فردگرایانه نیست و جامعه بشری را مخاطب قرار می دهد. در واقع بشر باید حاکمیت الهی را بپذیرد و اگر به حکومت انسان کامل تن ندهد، ناخواسته از مسیر حکومت ولایی و الهی خارج می شود و نماز و روزه و حجش تحت حکومت شیطان قرار می گیرد.
حجت الاسلام مهدوی با اشاره به اینکه ابلیس حاکمیت الهی ذیل خلیفه الله را نپذیرفت و رانده شد، اظهار داشت: پذیرش حاکمیت الهی یعنی تنظیم و تطبیق زندگی برپایه عقل الهی؛ نه عقل مادی، چونکه عقل مادی ناظر بر دریافت های عالم ماده و تجربه و آزمون و خطاست و بنابراین محدودیت دارد و ما را به حقیقت عالم نمی رساند.
وی نماز و روزه و حج و خمس و زکات را احکام فردگرایانه دانست که نمی تواند ساختار اجتماعی حکومت الهی را سامان دهد و تصریح کرد: هم راویان اهل سنت و هم علمای شیعه بر این باور هستند که آیه «إِنَّما وَلِیُّکُمُ اللَّهُ وَرَسولُهُ وَالَّذینَ آمَنُوا الَّذینَ یُقیمونَ الصَّلاةَ وَیُؤتونَ الزَّکاةَ وَهُم راکِعونَ» در شان علی ابن ابی طالب بوده و خداوند نسخه حکومت الهی را برای بشر تبیین فرموده است و بنابراین احکام دین تحت ولایت ولی خدا مفهوم پیدا می کند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی گیلان ضمن اشاره به اشتراکات روایی اهل سنت و تشیع در رابطه با واقعه غدیر خم، متذکر شد: غدیر یک حرکت رسانه ای بود و سه روز طول کشید تا همه با علی ابن ابی طالب بعنوان امیرالمومنین بیعت کنند بنابراین بازخوانی روایت غدیر لازم است.
وی «مَنْ کُنْتُ مَوْلَاهُ فَهَذَا عَلِیٌّ مَوْلَاهُ» را محبت همراه با پذیرش رهبری دانست؛ نه فقط دوستی و تصریح کرد: به برکت انقلاب اسلامی شاهد احیای پیام غدیر در این دوران هستیم که با نظام ولایت فقیه تا حد زیادی عملیاتی شده و مصداق حقیقی و عینی پیدا کرده است.
حجت الاسلام مهدوی، با اشاره به اینکه باید غدیر را در قواعد زندگی و تمدن سازی و جامعه پردازی خودمان بپذیریم، تصریح کرد: به جهت اینکه به کمال برسیم باید نسخه حکومت الهی پذیرش عمومی پیدا کند و همه مردم حاکمیت الهی را در زندگی فردی و اجتماعی خود بپذیرند.




منبع:

1402/04/16
13:24:59
5.0 / 5
419
تگهای مطلب: زندگی , مد
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان کاراموند در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۱
karamond.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كاراموند محفوظ است

كاراموند



برند کاراموند لاکچری

با کاراموند، خاص باشید ، تجمل را تجربه کنید. کاراموند: برای خاص پسندان