6 هزار نفر از 7 نمایش روی صحنه دیدن کردند
کاراموند: آمار فروش و مخاطب مجموعه تئاترشهر، تالار هنر و تماشاخانه سنگلج اعلام گردید.
به گزارش کاراموند به نقل از روابط عمومی اداره کل هنرهای نمایشی، آمار فروش و مخاطب اجراهای سه سالن اداره کل هنرهای نمایشی شامل مجموعه تئاترشهر، تالار هنر و تماشاخانه سنگلج تا تاریخ جمعه ۲۶ تیر، اعلام گردید.
مجموعه تئاترشهر
نمایش «خطرنج» به کارگردانی نگین ضیایی که از روز ۱۰ تیر اجراهای خویش را در تالار چهارسو با ظرفیت ۱۳۲ نفر و قیمت بلیت ۴۰۰ هزار تومان آغاز کرده، تابحال با ۱۲ اجرا و یک هزار و ۸۴ تماشاچی به فروشی معادل ۳۶۳ میلیون و ۴۰ هزار تومان دست پیدا کرده است.
نمایش «اسب نورد» به کارگردانی هستی حسینی هم که از روز ۸ تیر اجرای خویش را در تالار قشقایی با ظرفیت ۹۶ نفر و قیمت بلیت ۳۵۰ هزار تومان آغاز کرده، با ۱۴ اجرا و ۹۹۳ تماشاچی به فروشی معادل ۲۸۶ میلیون و ۵۱۰ هزار تومان دست یافته است.
نمایش «تابوت عهد» به کارگردانی مجتبی جدی هم که اجرای خویش را از روز ۱۶ تیر در تالار سایه با ظرفیت ۷۲ نفر و قیمت بلیت ۳۰۰ هزار تومان آغاز نموده تا امروز با مجموع ۹ اجرا و ۳۰۰ مخاطب، معادل ۶۲ میلیون و ۲۲۰ هزار تومان فروش داشته است.
نمایش «سِرسرخ» به کارگردانی حسین عبداللهی هم که از روز ۷ تیر اجرای خویش را در کارگاه نمایش با ظرفیت ۲۶ نفر و قیمت بلیت ۲۰۰ هزار تومان آغاز نموده است، با مجموع ۱۵ اجرا و ۱۳۵ مخاطب، ۱۳ میلیون تومان فروش داشته است.
تالار هنر
نمایش «بابایی بخند» به کارگردانی علیرضا ملک محمودی که از ۲۰ خرداد در تالار هنر با ظرفیت صندلی ۲۴۴ نفر و بلیت ۲۲۰ هزار تومانی به صحنه رفته است؛ بعد از پشت سرگذاشتن ۲۲ اجرا، میزبان یک هزار و ۵ تماشاچی بوده و به فروش ۱۳۹ میلیون و ۱۲۵ هزار تومان دست یافته است.
همچنین در همین تالار هنر، نمایش «درخت گیلاس» که از ۲۶ خرداد با ظرفیت ۲۴۵ نفر و بلیت ۲۲۰ هزارتومان به صحنه رفته است؛ بعد از پشت سرگذاشتن ۱۳ اجرا و جذب ۲ هزار و ۶ مخاطب، به فروش ۱۹۰ میلیون و ۵۰۹ میلیون تومان دست یافته است.
تماشاخانه سنگلج
نمایش «میراث» به کارگردانی غلامرضا عربی هم که از ۱۰ تیر در تماشاخانه سنگلج با ظرفیت سالن ۲۳۶ صندلی به صحنه رفته، با ۱۲ اجرا، میزبان یک هزار و ۱۷ تماشاچی بوده است. این نمایش با احتساب قیمت بلیت ۳۳۰ هزار تومان، به فروش ۱۰۲ میلیون و ۲۰۵ هزار تومان دست پیدا کرده است.
در مجموع، ۶ هزار و ۵۴۰ نفر از ۷ نمایش روی صحنه با فروش یک میلیارد و ۱۵۶ میلیون و ۶۰۹ هزار تومان دیدن کرده اند.
حرف آخر اینکه به گزارش کاراموند به نقل از روابط عمومی اداره کل هنرهای نمایشی، آمار فروش و مخاطب اجراهای سه سالن اداره کل هنرهای نمایشی شامل مجموعه تئاترشهر، تالار هنر و تماشاخانه سنگلج تا تاریخ جمعه ۲۶ تیر، اعلام گردید. نمایش خطرنج به کارگردانی نگین ضیایی که از روز ۱۰ تیر اجراهای خود را در تالار چهارسو با ظرفیت ۱۳۲ نفر و قیمت بلیت ۴۰۰ هزار تومان آغاز کرده، تاکنون با ۱۲ اجرا و یک هزار و ۸۴ تماشاگر به فروشی معادل ۳۶۳ میلیون و ۴۰ هزار تومان دست پیدا کرده است. نمایش اسب نورد به کارگردانی هستی حسینی هم که از روز ۸ تیر اجرای خود را در تالار قشقایی با ظرفیت ۹۶ نفر و قیمت بلیت ۳۵۰ هزار تومان آغاز کرده، با ۱۴ اجرا و ۹۹۳ تماشاگر به فروشی معادل ۲۸۶ میلیون و ۵۱۰ هزار تومان دست یافته است. نمایش تابوت عهد به کارگردانی مجتبی جدی هم که اجرای خود را از روز ۱۶ تیر در تالار سایه با ظرفیت ۷۲ نفر و قیمت بلیت ۳۰۰ هزار تومان آغاز نموده تا امروز با مجموع ۹ اجرا و ۳۰۰ مخاطب، معادل ۶۲ میلیون و ۲۲۰ هزار تومان فروش داشته است. نمایش سِرسرخ به کارگردانی حسین عبداللهی هم که از روز ۷ تیر اجرای خود را در کارگاه نمایش با ظرفیت ۲۶ نفر و قیمت بلیت ۲۰۰ هزار تومان آغاز نموده است، با مجموع ۱۵ اجرا و ۱۳۵ مخاطب، ۱۳ میلیون تومان فروش داشته است.
منبع: karamond.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان کاراموند در مورد این مطلب